Byggledare till Kiruna Gruva

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-04-21

Om oss

Sektionen Norra Gruva Rasbrytning ansvarar för att bryta och leverera råmalm på ett säkert och hållbart sätt som en del av gruvans produktionskedja. Sektionen består av ett flertal arbetsplatser centrerade kring driften och underhållet av våra lastområden och gruvans överhängande styrning; ett arbete som främjar god kommunikation och samarbete över arbetsplatserna. På Schaktgruppen samlar vi gruvans expertis gällande tillsyn och underhåll av produktionskedjans rasschakt.

Din Roll

Som Byggledare hos oss är du en del av vårt team på 6 personer med ett nära samarbete. Du arbetar främst med att planera, styra och leda våra schaktprojekt. Detta innebär ansvarar för att följa upp fastställda mål-, tids-, resurs, och kostnadsramar för verksamheten. Du har också en viktig roll i säkerställandet av uppföljning av upprättade arbetsmiljö- och säkerhetskrav.

Hos oss är du en nyckelspelare för gruvans fortsatta produktion och säkerhetsarbete.

Det här har du med dig

Som Byggledare söker vi dig som är strukturerad i ditt arbetssätt med god ordning på detaljer och struktur på att hålla möten. Därmed är du också kommunikativ och bekväm med att hålla i presentationer och driva arbetet framåt med hjälp av andra.

Tidigare erfarenhet av gruvverksamheten i Kiruna är meriterande.

Du har B-körkort.

Övrig information

Skiftform: Dagtid Underjord

För mer information kontakta produktionschef Stefan Alanentalo 073 801 4383.

Facklig kontakt:

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-725 08

Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Peter Johansson, 0980-718 79

Ledarna Kiruna/Svappavaara – Ingegerd Kyrö, 0980-710 50

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Jobbar du på LKAB idag men är intresserad av en ny roll?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan via vår interna karriärsida. Logga in på ditt Workday-konto och gå in på ”Jobbcenter”, där kan du söka fram alla lediga jobb och skicka din ansökan.

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.