Applikationstekniker

Ort
Kiruna, Luleå, Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-03-12

Är du en problemlösare som vill du vara med och ansvara för löpande drift, underhåll och andra tekniska insatser för att säkerställa funktion och tillgänglighet för applikationer? Vill du arbeta med spännande uppgifter i ett bolag som leder omställningen av gruvindustrin mot en hållbar framtid? Då kan tjänsten som Applikationstekniker på IT-avdelningen vid LKAB vara något för dig!

Din roll

Som Applikationstekniker inom Application Operations ingår du i ett team som arbetar för en hög tillgänglighet och kvalité inom LKAB-koncernens breda flora av IT-system. Som Applikationstekniker kommer du arbeta med att felsöka och underhålla applikationer och integrationslösningar för att optimera företagets verksamhetsprocesser. 

Hos oss kan dagarna se olika ut, ibland behöver vi kunna göra snabba omprioriteringar och skifta fokus – allt för att verksamheten ska löpa på så smidigt som möjligt.

Tjänsten är på dagtid och det kan vid behov bli aktuellt med arbete utanför kontorstid i samband med våra underhållsstopp.

Det här har du med dig

För vår arbetsgrupp är det viktigt att hålla hög leverans och på ett snabbt och effektivt sätt få i gång en funktion som slutat fungera, därför behöver du som arbetar med oss vara initiativtagande, tycka om att jobba lösningsorienterat och vara flexibel. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera med hög kvalitet.

För att trivas i rollen som Applikationstekniker hos oss har du:

Meriterande är:

Övrig information 

Omfattning: Heltid 

Välkommen in med CV och personligt brev senast 12 mars 2024. För mer information om tjänsten vänligen kontakta gruppchef Josef Ejderlöv, josef.ejderlov@lkab.com 

B-körkort och genomförd gymnasieutbildning är ett krav för alla tjänster inom LKAB.  

Fackliga kontaktpersoner:  

Kiruna/Svappavaara 

Unionen Norra: Sakari Alanko 0980-725 08 

Akademikerföreningen: Peter Johansson 0980-71879 

Ledarna Norra: Ingegerd Kyrö 0980-71050 

Malmberget/Luleå 

Unionen Södra: Katarina Paganus 097076298 

SACO-klubben Södra: Annika Taavoniku 0970-79532 

Ledarna Södra: Annica Kaati 0970-76765 

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.