Planerare/beredare till Svappavaara El & Automation

Ort
Svappavaara
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-03-05

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom el och vill arbeta i en varierande roll. Hos oss får du förtroende och frihet att utvecklas!

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm och gråberg genom att borra och spränga, för att sedan lasta, krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning där du kan utvecklas i din tjänst, i kombination med stora möjligheter till friluftsliv.

Din roll

Svappavaara El & Automation har hand om all el, instrument och styrsystem i Svappavaaras gruvfält. Här ingår förädlingsverk, ytterområden, fastigheter och dagbrotten Mertainen, Leveäniemi och Gruvbergets anläggningar.  

Vi söker en ansvarstagande och strukturerad planerare/beredare som främst kommer att arbeta mot planering och beredning av arbetsordrar för övriga Automationstekniker. Du bör vara flexibel och trivas med att arbeta både självständigt och samarbeta med övriga yrkesgrupper inom området.

Som planerare/beredare inom Automation kommer du att ingå i en grupp med andra planerare/beredare och automationstekniker som ansvarar för drift och underhåll av automationsanläggningar (el och instrument). Vi har en stark gemenskap och korta kontaktvägar vilket innebär påverkansmöjligheter och delaktighet i att forma och utveckla arbetssätt och din arbetsdag.

Din vardag som beredare:

Det här har du med dig

Det här får du

Övrig information

Bifoga ett personligt brev och ditt CV i ansökan. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Start: Så snart som möjligt

Plats: Svappavaara

Omfattning: Heltid med dagtid, beredskap ingår

Kontakt:

Produktionschef Niclas Lindmark, niclas1.lindmark@lkab.com, 0980-717 58

Produktionschef Håkan Svalqvist, hakan.svalkvist@lkab.com, 0980-716 69

Rekryterare Tilda Eriksson, tilda.eriksson@lkab.com, 010-144 23 45

Facklig kontakt: Peter Nordström, 0980-68588

Vill du få en inblick i hur livet är för våra medarbetare i Svappavaara, klicka på länken nedan:

Svappavaara – LKAB

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.