Automationstekniker till Kiruna Gruva

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-03-17

Din roll

Du kommer att arbeta främst med underhåll och utveckling av kommunikation/styrsystem för fjärrlastare, skutknackare, laddbilar, borriggar,  WLAN och inpasseringssystem i gruvan. Vi fungerar även som ett stöd för övriga arbetsplatser inom gruvan gällande styrsystem för gruvmaskiner, ventilation (styrd ventilation under jord) och vattenuppfodring (pumpkedjan). Arbetsplatsens uppdrag sträcker sig över ett brett område, från infrastruktur till automation. En förutsättning för att klara arbetsplatsens uppdrag är kompetens inom alla områden. Därmed kommer kompetensutveckling att vara en prioriterad fråga inom arbetsplatsen.

Det här har du med dig

Det här får du

Skiftform: K3

Tillsvidare

För mer information om tjänsten: Produktionschef Roger Englund 0980-535 12

För mer information om rekryteringsprocessen: HR Koordinator Frida Reineström frida.reinestrom@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.