Utvecklare till Projektkontoret

Ort
Kiruna, Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-03-05

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt.

Projektkontoret / Project Management Office skapar förutsättningar och ger stöd för hela resan från idé till genomförande och säkrar kopplingen till affärsnytta och strategiska mål. Vill du ta en viktig roll i LKABs utvecklingsresa? Då kan du vara vår framtida kollega på Projektkontoret!

Din roll

Nu söker vi fler Utvecklare till projektkontoret / Project Management Office (PMO) som ska stödja och utveckla LKABs projektverksamhet. Vårt uppdrag är att ge LKABs verksamheter förutsättningar att samordna och driva effektiva projekt, program och portföljer. Vi utvecklar projektmetoder, verktyg, systemstöd, utbildningar, lednings- och beslutsprocesser. En viktig del är att göra information tillgängligt på ett enkelt och tydligt sätt för alla som behöver det i sitt arbete.

I rollen kommer du driva utveckling inom PMOs uppdrag och kompetensområden. Vi arbetar i mindre team och samarbetar ofta med andra funktioner inom LKAB. Du kan driva egna projekt och uppdrag eller ingå i tvärfunktionella samarbeten.  Din roll är att förbättra arbetssätten och vi välkomnar alla nya idéer som gör arbetet enklare och tydligare.

Det här har du med dig

I rollen som utvecklare hos oss förväntas du ta ett eget ansvar över planering och genomförande av dina uppdrag. Egenskaper vi värdesätter är att du är strukturerad, flexibel och har lätt att samarbeta med kollegor och uppdragsgivare. Du arbetar självständigt med stort kundfokus och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du är en effektiv administratör som tycker om att förenkla arbetet för andra. Då tjänsten kan innebära behandling av känslig information är sekretess viktigt. Är du en person som tycker om att utvecklas och ta dig an nya uppdrag kommer du trivas i denna roll.

Vi förväntar oss att du har

Det här får du

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kiruna eller Malmberget

Omfattning: Heltid

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2024-03-05 . Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten kontakta avdelningschef Sylvia Simma, 072-720 2286.

Fackliga kontaktpersoner:

Kiruna/Svappavaara

Unionen Norra: Sakari Alanko 0980-725 08

Akademikerföreningen: Peter Johansson 0980-71879

Ledarna Norra: Ingegerd Kyrö 0980-71050

Malmberget/Luleå

Unionen Södra: Katarina Paganus 097076298

SACO-klubben Södra: Annika Taavoniku 0970-79532

Ledarna Södra: Annica Kaati 0970-76765

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.