Fordonsmekaniker/reparatör Tillredningsverkstad

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-03-03

 Fordonsmekaniker/reparatör Tillredningsverkstaden

Hos oss får du förtroende och frihet att utvecklas i en varierande roll, sök till oss mekaniker till Tillredningsverkstad 1250.

Din roll

Tillredningsverkstaden söker nu en mekaniker till Malmbergets underjordsgruva.

I arbetsuppgifterna ingår reparationer och underhåll av bla, laddbilar, borriggar, nätriggar och skrotriggar. Du ska tillsammans med dina kollegor ansvara för att underhålla mobila maskiner, samt vara behjälplig i utveckling och förebyggande arbete så att våra kunder når sina produktionsmål med hög tillgänglighet och korta ställtider. Arbetet bedrivs i vår serviceverkstad på nivå 1250 och i fält.

Det här har du med dig

Vi söker dig som är självgående i ditt arbete och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en problemlösare, utåtriktad och noggrann i ditt arbete. Säkerheten går alltid först därför är det viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. Meriterande är gruvvana / erfarenhet från verkstads arbete på tunga maskiner.

• Godkända slutbetyg från gymnasiet gärna med industriell inriktning.

• B-körkort

Det här får du

Övrig information

Då arbete med härdplaster förekommer så krävs även godkänd läkarundersökning med avseende på arbete med allergiframkallande produkter.

Omfattning: Heltid med skiftform: K2:3

FM skift mån-fre, EM skift mån-sön därefter ledigvecka

Kontakt

För mer information om tjänsten:

Tf, Produktionschef Marcus Burman 073-8225498

För mer information om rekryteringsprocessen:

Hr- Koordinator Maria Köhler 073-8184003 maria.kohler@lkab.com

Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76329

Thomas.l.larsson@lkab.com

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.