Semestervikarierande Kundservicehandläggare till LKAB Fastigheter

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillfällig (tidsbegränsad anställning)
Ansök senast
2024-02-25

LKAB Fastigheter AB tillgodoser behovet av attraktiva lokaler och bostadsområden för LKAB-anställda, privatpersoner och företag på LKAB:s verksamhetsorter. Vi äger och förvaltar cirka 2 800 bostäder i Malmfälten. Som en aktiv part i samhällsomvandlingen verkar vi för ansvarsfulla lösningar och goda relationer samt skapar trygghet för våra hyresgäster.

Din roll

Nu söker vi en serviceinriktad kundservicehandläggare till vårt team på LKAB Fastigheter i Kiruna under semesterperioden.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara kundmottagning via telefon och besök samt handlägga felanmälningar i vårt fastighetssystem. Du kommer fördela ut arbetsuppgifter till vår egen personal samt våra entreprenörer som inkommer via felanmälan. Fakturahantering samt hyresgästadministrativa arbetsuppgifter ingår också i tjänsten.

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning. Likaså att du behärskar olika arbetssituationer, kan arbeta självständigt och alltid sätta kunden i centrum. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är serviceinriktad, stresstålig, strukturerad och ordningsam.

Det här har du med dig

Övrig information

Start: Mitten av juni 2024, fram till mitten av augusti 2024

Anställningsform: Semestervikariat

Plats: Kiruna

Omfattning: Heltid, Dagtid med möjlighet till flextid.

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2024-02-25 . Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta

Tf. sektionschef Annelie Brandebo Skogfält, annelie.brandebo.skogfalt@lkab.com

Telefon: 010-144 43 24

Fackliga kontaktpersoner:

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-725 08

Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Peter Johansson, 0980-718 79

Ledarna Kiruna/Svappavaara – Ingegerd Kyrö, 0980-710 50

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.