Driftsoperatör till Vatten och Ventilation

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-03-04

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Vatten och Ventilation tillhör sektionen Kiruna Gruva Infrastruktur, KGI och ansvarar för drift och underhåll av vattenuppfodringsanläggningar underjord samt har ett övergripande ansvar för underhåll av primärventilation i gruvan. Arbetsområdet sträcker sig över hela LKAB:s industriområde. Vi är en liten och ambitiös arbetsplats med väldigt stark team-anda. Som driftsoperatör hos Vatten och Ventilation utgår du från våra lokaler i gruvan, KUJ 775. Vi är en drift- och underhållstyrka på sex personer som tillsammans sköter allt kring anläggningarna innefattande processövervakning, processtyrning, underhåll, felavhjälpning och förbättringar. På arbetsplatsen finns även planerare och tekniker som stöd för processen.

I arbetet ingår följande uppgifter.

Det här har du med dig

Det här får du

Övrig information

Skiftform: K3, med beredskap i tjänsten

Tillsvidare

För mer information om tjänsten: Produktionschef Emma Dagfjäll 070 342 14 47

För mer information om rekryteringsprocessen: HR Koordinator Frida Reineström frida.reinestrom@lkab.com

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.