Underhållsledare till Luleå Malmhamn

Ort
Luleå
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-02-25

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Verksamheten i Luleå Malmhamn består av lossning av tåg och lastning av pråmar och fartyg med LKAB:s produkter. Bentonitanläggningen består av att lagra, torka, mala, lasta och provta bentonit. I Uddebo energidepå lagras insatsmedel i våra cisterner. Efter lagerhållning i cisternerna lastas järnvägsvagnar. Underhållsavdelningen bedriver underhåll av verksamhetens samtliga anläggningar.

Din roll

Nu söker vi en engagerad underhållsledare till vårt team på underhåll. I rollen som underhållsledare hos oss kommer du att leda en underhållsgrupp med elektriker och mekaniker. I nära samarbete med driftspersonalen. Tillsammans med vårt drivna team arbetar du mot LKAB:s övergripande mål. Vi tror på samarbete och kommunikation samt att vi alltid är lösningsfokuserade.

Din vardag som Underhållsledare:

Det här har du med dig

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Luleå Sandskär

Omfattning: Heltid, DagtidFör mer information om tjänsten vänligen kontakta:Produktionschef Bengt Esberg

Tel:073-658 64 98 bengt.esberg@lkab.com 

Fackliga kontaktpersoner:

Unionen Södra: Katarina Paganus, 0970-76298

SACO-klubben Södra: Annika Taavoniku, 0970-79532

Ledarna Södra: Annica Kaati, 0970-76765

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.