Beredare/Planerare

Ort
Malmberget
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-02-29

Beredare/Planerare

Hos oss får du förtroende och frihet att utvecklas i en varierande roll, sök till oss som Beredare/planerare till Vägunderhåll under jord!

Din roll

Vägunderhåll söker nu en beredare/planerare till Malmbergets underjordsgruva.

Daglig planering/styrning av uppdrag, löpande och akuta beställningar samt förebyggande underhåll.

Bistå arbetsplatsen i utveckling av arbetsmetoder och rutiner

I arbetsuppgifterna ingår daglig planering av uppdrag, förebyggande vägunderhåll samt den dagliga driften mot övriga beställare. Arbetslaget består av 20 medarbetare I ditt arbete ska du bistå arbetsplatsen med utveckling kring arbetsmetoder och rutiner och vara behjälplig för personalen i akuta arbeten. Du ska delta i projekt inom sektionen och vara delaktig i inköp av utrustning och produkter som gynnar verksamheten.

Det här har du med dig

Krav

Det här får du

Omfattning: Heltid, dagtid

Kontakt För mer information om tjänsten Christer Sundström 070-319 66 15

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Maria Köhler 010-144 97 64 eller maria.kohler@lkab.com

Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76329

Thomas.l.larsson@lkab.com

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.