Miljöprovtagare till Malmberget

Ort
Malmberget K-Huset
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-02-29

Miljöprovtagare

Om tjänsten

Miljögruppen inom avdelningen Teknik och service består av fem personer. Vår nuvarande miljöprovtagare går vidare till nya utmaningar inom LKAB.

Som miljöprovtagare planerar och utför du miljöprovtagningar inom och utanför gruvindustriområdet enligt vårt egenkontrollprogram. Du samverkar med oss i miljögruppen samt även med verksamheten och LKAB:s miljöprovtagare på andra orter. Huvuddelen av arbetet sker utomhus i alla väder. Du kommer att köra bil och snöskoter, åka skidor och gå med snöskor för att ta dig till vissa provpunkter.

Arbetet är heltid, dagtid med möjlighet till flex.

Det här har du med dig

Du är ansvarsfull, engagerad och lösningsinriktad. Det är viktigt att du är praktisk och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi förväntar oss att du har ett starkt säkerhetstänkande, inom LKAB kommer säkerheten alltid först.

Vi vill att du har minst gymnasial utbildning och god förståelse för det svenska språket både i tal och skrift samt god datorvana. Utbildning inom miljö och/eller provtagning är meriterande.

B-körkort är ett krav. Förarbevis för snöskoter är meriterande.

Det här får du

Välkommen att skicka in din ansökan komplett med personligt brev och CV/meritförteckning senast den 29 februari 2024. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information om tjänsten, kontakta gärna gruppchef Miljö Jonas Söderlund 010-144 25 40

Fackliga kontakter:SACO-klubben Södra – Annika Taavoniku, 0970-795 32Unionen Södra – Katarina Paganus, 0970-762 98

Ledarna Södra – Annica Kaati, 0970-767 65

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.