Vattenbevakare till Kiruna Gruva

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-03-03

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Som Gruvmedias Vattenbevakare innehar du en unik och central roll för arbetsplatsens och gruvans kontinuerliga funktion. Rollen innefattar till stor del planering och beredning av arbeten på pumpar och dräneringshål med rondering och dokumentering som dina främsta verktyg. Borrvattnets flödesvägar och vatten i schakt är ditt expertisområde i en roll som erbjuder ansvarstagande och ägandeskap av dina arbetsuppgifter. Rollen innebär också ett nära samarbete med entreprenörer och externa resurser för att säkerställa det kontinuerliga underhållsarbetet samt vara behjälplig vid akuta vattenrelaterade situationer i Kiruna underjordsgruva.

Vi söker dig som är en självgående problemlösare som gärna omvandlar hinder till möjligheter med syfte att lösa uppkomna drifts- och underhållsproblem. Vi ser dig som utvecklingsorienterad, engagerad och stolt i ditt yrkesutövande med ansvarstagande som ledord. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Det här har du med dig

Det här får du

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Skiftform: Dagtid

Tillsvidare

För mer information om tjänsten: Produktionschef Hans Boden 0980-718 71

För mer information om rekryteringsprocessen: HR Koordinator Frida Reineström frida.reinestrom@lkab.com

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.