Semestervikarie – Sprängämnesarbetare, LKAB Kimit

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillfällig (tidsbegränsad anställning)
Ansök senast
2024-02-29

LKAB Kimit är en av Sveriges största enskilda sprängämnestillverkare och står för cirka en tredjedel av Sveriges totala produktion. Totalt tillverkas mer än 20 000 ton sprängämnen varje år. Vi tillverkar, lagerför och distribuerar egna emulsionssprängämnen i bulk och paketerad form. All tillverkning sker i den egna fabriken i Kiruna. Utöver detta utvecklar och tillhandahåller vi även laddfordon för tunnel- och palladdning. Kimit är LKAB:s minsta dotterbolag med 30 anställda och omsätter cirka 230 MSEK.

Om tjänsten

Vi söker en medarbetare till Kimits sprängämnesfabrik. På fabriken arbetar vi med rotation mellan olika arbetsuppgifter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter du kan rotera mellan är, arbete i kontrollrum, köra hjullastare, paketera tillverkade produkter, lasta och lossa olika varor som behövs för den dagliga verksamheten. Du kan även vara behjälplig vid vissa reparationer och underhållsarbeten.

Dina kvalifikationer

Arbetet ställer krav på din samarbetsförmåga, noggrannhet samt en förmåga att arbeta säkert. Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta eget ansvar. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) kontrollerar medarbetare som hanterar explosiva varor. Den nya lagen trädde i kraft den 1 augusti 2021 och berör medarbetare som hanterar explosiva varor. Går du vidare i vår rekryteringsprocess kommer MSB genomföra en individuell lämplighetsprövning för arbete med explosiva varor.

Vi erbjuder

En god gemenskap, i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter. Förutom att du blir en del av vår lilla verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

Hos oss på som på övriga LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Övrig information

Tjänsten är på heltid med skiftgång.För mer information om tjänsten kontakta produktionschef Kent Strandelin 0980-716 82

Välkommen in med din ansökan senast den 29/2 innehållande CV och personligt brev Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.