Elektriker mot automation till förädlingsverken

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2023-12-06

Vi söker en dagtidsgående Automationstekniker till Pelletsverk 2 & 3 (KK2/KK3) i Kiruna. Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk gruv- och mineralkoncern. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. På ett tillförlitligt sätt tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för driftnära förebyggande och avhjälpande underhåll av våra elektriska anläggningar. Du är nyfiken på ny teknik och drivs av att lära dig mer. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas. Din vardag som automationstekniker (elektriker mot automation): • Installation och montage av instrument, reglerutrustning och automationssystem. • Optimering av reglerkretsar och anpassning av mätutrustning mot varandra. • Periodiskt återkommande service. • Mindre programmeringsarbeten i processdatorsystemen. • Felsökning och avhjälpande åtgärder på våra anläggningar.

Dina kvalifikationer:

• Gymnasial utbildning inom el med inriktning mot automation eller styr- och reglerteknik. El-utbildning är ett krav för denna tjänst. • Erfarenhet av yrket är meriterande. • B-körkort är ett krav.

Övrig information:

För mer information om tjänsten:

Gruppchef Viktor Mikko telefonnummer: 070-566 49 18 (intern nr 4918) eller

Tf Produktionschef Henrik Erkstam telefonnummer: 072 567 18 06 (intern nr 1806)  För mer information om rekryteringsprocessen: Rekryterare Sofia Sydberg telefonnummer: 010-144 47 03 (intern nr 4703)

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.