Mekaniker intresserad av hydraulik?

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2024-01-13

Är du passionerad inom området hydraulik och letar efter en trygg arbetsgivare som ger dig möjlighet till vidareutveckling och utbildning? Vill du vara en del av ett team som inte bara tar hand om varandra utan också har roligt tillsammans på jobbet? LKAB Mekaniska går en spännande framtid till mötes och befinner sig i en stor tillväxtfas. Vill du vara med på den resan?

Vi söker för närvarande en Hydraulmekaniker!

Din roll

Din roll Som hydraulmekaniker kommer du att vara en viktig del av en grupp som främst arbetar med service, underhåll och kontroll av hydrauliska utrustningar och komponenter. Arbetet har sin bas i vår verkstad, MCV, som ligger på LKAB:s område, även om stora delar av arbetet utförs direkt på plats vid LKAB:s anläggningar.

Förutom ditt äkta intresse för hydraulik och mekanik, anser du att det är viktigt att trivas på jobbet och att vara en del av ett team där man stöttar varandra. Varje individ spelar en betydelsefull roll hos oss, och vårt motto inom LKAB Mekaniska, som genomsyrar allt vi gör, är Tillsammans!

Det här har du med dig

Du har en gymnasieutbildning med inriktning mot industri eller motsvarande erfarenhet och kunskaper. Du är mekaniker i grunden vi utbildar dig inom hydraulik. Du kan läsa och förstå ritningar. Du tycker det är viktigt att ha ordning och reda på arbetsplatsen och trivs i en miljö där du får frihet att själv driva och ta ansvar för ditt arbete. Du är kundorienterad och förstår vikten av att leverera i tid till rätt kvalité.

Meriterande med erfarenhet och kännedom inom el eller VVS samt erfarenhet från reparation och underhåll av fasta anläggningar.

Tjänsten kräver B-körkort.

Det här får du

Känns detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Du vill inte missa allt spännande som händer vid LKAB Mekaniska just nu!

Ansökan

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Produktionschef Simon Kaski 070-312 45 93

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.