Godsmottagare till LKAB Mekaniska

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2023-12-10

Har du erfarenhet av godsmottagning, lagerarbete och körning av lastmaskin? Älskar du att strukturera och skapa system för att utveckla och förenkla arbetsflöden?

Vi rekryterar nu en lageransvarig/godsmottagare till vårt team!

Din roll

Vi söker en lageransvarig/godsmottagare som har en viktig roll för att vår verkstad ska fungera optimalt. För rätt person innebär det ett varierande arbete där du tillsammans med din kollega kommer arbeta med daglig hantering av gods med hjälp av hjullastare men även långsiktigt för att utveckla och effektivisera lagerhanteringen. Du kommer bland annat arbeta med mottagningskontroll och inrapportering till vårt IT baserade lagersystem.

I tjänsten ingår även att ansvara för transporter utanför verkstaden med lätt lastbil. Tjänsten är i huvudsak lokaliserad till LKAB Mekaniskas anläggning på Lastvägen i Kiruna.

Det här har du med dig

För att trivas i rollen som godsmottagare söker du ett jobb som erbjuder en kombination av fysiskt och teoretiskt arbete då dagarna till stor del kommer bestå av materialhantering och arbete i vårt affärssystem. Vi söker dig som tycker om att skapa ordning och reda, är noggrann samt har ett högt kvalitets- och säkerhetstänk. Du har dessutom erfarenhet av att köra hjullastare. Befattningen kräver godkända gymnasiebetyg samt B-körkort.

Tycker du precis som oss, att det är viktigt att ha kul på jobbet och få vara med och bidra? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Det här får du

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationeringsort Kiruna. 

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.  

För mer information om tjänsten kontakta: Jonas Lindström  070-300 53 20

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta: Rekryterare Emma Gustafsson emma.gustafsson@lkab.com 

Om LKAB Mekaniska

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och vi befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Vi arbetar även medhelhetsprojekt, där vi är delaktiga från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter cirka 325 MSEK.

LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader.

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.