Underhållsingenjör/Underhållstekniker till förädlingen – kulsinterverk 2 & 3

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Ansök senast
2023-12-10

Vill du vara med och påverka omställningen av vår industri? Gillar du utveckling, förbättringar och problemlösning? Då kan du vara personen vi letar efter!

Vi söker nu en Underhållsingenjör/Underhållstekniker till förädlingens kulsinterverk 2 & 3 (KK2/KK3) i Kiruna. Välkommen med din ansökan!

Om förädlingen Kiruna

Kiruna Malmförädlingens uppdrag är att förädla malmen från gruva till färdig produkt. Huvuddelarna i processen är sovra, anrika och pelletisera. Avdelningen består totalt av åtta sektioner, varav fyra av dom ingår i huvudprocessen och övriga fyra är stödsektioner inom kvalitet, teknik- och processutveckling, materialprocesser samt Vatten och Dammar. Läs mer om oss på förädlingen här: https://www.lkab.com/sv/om-lkab/fran-gruva-till-hamn/foradla/.

Om tjänsten

Nu har du chansen att söka en givande och stimulerande roll som underhållsingenjör/underhållstekniker hos oss på pelletsverk KK2/KK3. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka anläggningarnas driftsäkerhet och tillgänglighet i samarbete med andra grupper inom verksamheten.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att leda den strategiska utvecklingen av underhållet i pelletsverken genom att kontinuerligt analysera och spåra felorsaker som påverkar driftsäkerheten och tillgängligheten. Du kommer även att lösa tekniska problem och delta i projekt som tekniskt sakkunnig.

I det dagliga arbetet kommer du att vara en aktiv del av förbättringsgrupper och ibland ta ledarrollen i vissa av dessa. För att trivas i rollen är det viktigt att du är analytisk, ansvarstagande och strukturerad. Det här är en unik möjlighet till ett givande arbete där du kan göra verklig skillnad.

Dina kvalifikationer

Vi söker en drivande och engagerad medarbetare med ett utpräglat teknikintresse. Du är analytisk och har ett systematiskt arbetssätt.På KK2/KK3 jobbar vi tillsammans och värdesätter din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt såväl som externt.Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, gärna inom maskin eller underhåll men det är inte ett krav. Vi ser också positivt på andra erfarenheter som anses vara relevanta för tjänsten. Har du exempelvis yrkeserfarenhet som tekniker, operatör, ledare inom underhåll eller liknande så är även det meriterande. Vi lägger också stor vikt på personliga egenskaper.Tjänsten kräver B-körkort samt gymnasiebehörighet.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid.För mer information om tjänsten kontakta: Gruppchef Andreas Lehto, 070 235 54 81.Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2023-12-10. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.Fackliga representanter:

Kiruna/Svappavaara

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-725 08

Akademikerföreningen– Peter Johansson, 0980-71879

Ledarna Norra– Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.