Mekaniker

Tjänst
Mekaniker
Ort
LKAB, Kiruna
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag
2022-08-28

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-,mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- ochstålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer ochprodukter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unikainnovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com

Om tjänsten

Du blir en del av vår helhet och bidrar till att vår högteknologiska gruv- och mineralkoncern flyter på. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. Du levererar service och underhåll till små och stora komponenter.
Du är nyfiken och drivs av att lära dig mer. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas.

Din vardag som mekaniker på anrikningsverk 3 samt kulsinterverk 4 (KA3/KK4):

• Tillståndskontroller och felsökning är en del av din vardag.


• Underhåll av till exempel pumpar, växellådor, fläktar och separatorer ute i fält.


• Utföra arbetet enligt LKAB:s arbetsrutiner, instruktioner och riktlinjer för ett säkert och effektivt genomförande.

Dina kvalifikationer

• Gymnasial utbildning gärna inom industri eller liknande.

• Erfarenhet av LKAB:s anläggningar är meriterande.

• B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.

Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

Övrig information

På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetstid: Skiftgående (K3)

För mer information om tjänsten skiftgående mekaniker (K3 skift):
Produktionschef Niklas Pålsson telefonnummer 073-809 45 15
TF Produktionschef vecka 30 till och med 33 Underhållsledare Fredrik Eriksson 070-390 86 24

För mer information om rekryteringsprocessen: HR Koordinator Sofia Sydberg telefonnummer 010-144 47 03

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.