Vikarierande byggnadsarbetare till Gruvbygg

Tjänst
Byggnadsarbetare
Ort
LKAB, Kiruna
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Sista ansökningsdag
2022-08-14

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-,mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com

Om tjänsten

Gruvbygg tillhör sektionen Norra Gruva Anläggning, NGA. Sektionens primära verksamhet är att anlägga säkra och hållbara produktionsområden. Sektionen rymmer ett flertal arbetsplatser som tillsammans arbetar för att vara världsledande inom ortdrivning, produktionsborrning och bergförstärkning.

Vi söker nu en vikarierande byggnadsarbetare till vår arbetsplats Gruvbygg. Hos oss är du del av en arbetsgrupp på 20 medarbetare som arbetar med att utföra byggnadsarbeten i hela gruvan. I rollen understöds du av planerare, produktionsledare och produktionschef i en arbetsmiljö där nytänkande, yrkesstolthet och samarbete leder arbetsplatsen framåt på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Som byggnadsarbetare ansvarar du och dina kollegor för moment som formsättning, gjutning, kurbyggen och målning med mera.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader, med chans till förlängning.
Startdatum: Oktober 2022

Dina kvalifikationer

• Gymnasial utbildning, gärna inom bygg och anläggning.
• B-körkort är ett krav.
• Förarbevis för gaffeltruck, lastbil och hjullastare är meriterande .
• Gruvvana är meriterande.
• Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.

Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

Övrig information

För mer information om tjänsten:
Produktionschef Kajsa Fjällbjörn 073-097 2014 alternativt kajsa.fjallbjorn@lkab.com

För mer information om rekryteringsprocessen:
HR-Koordinator Amanda Liikamaa 010-144 1357 alternativt amanda.liikamaa@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.