KMA Samordnare till LKAB Mekaniska

Tjänst
Utvecklare, KMA
Ort
LKAB Mekaniska AB, Kiruna
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag
2022-08-19

KMA SAMORDNARE TILL LKAB MEKANISKA

Brinner du för säkerhet och arbetsmiljöfrågor? Söker du en arbetsplats där du ges inflytande och frihet att driva ditt arbete? Söker du en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och intressanta projekt?

LKAB Mekaniska söker en KMA Samordnare!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som KMA-samordnare hos oss arbetar du verksamhetsnära med frågor inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, där det är stort fokus på säkerhetsarbete. Du kommer ha ett nära samarbete med cheferna och de olika arbetsplatserna inom verksamheten. Rollen som KMA-samordnare är en varierande roll och du kommer arbeta med allt från att hålla i utbildningar, ta fram underlag för och driva utvecklings- och förbättringsåtgärder, bistå med information om och tolkning av lagar och regler. Du medverkar i olycksfalls- och tillbudsutredningar, sammanställer, rapporterar och analyserar händelser samt ansvarar för myndighetskontakter inom arbetsmiljöområdet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för arbetsmiljöfrågor. Du är nyfiken och tycker om när du får söka information och lära dig nya saker. Du bidrar med nya idéer och gillar att dela med dig av din kunskap till andra, i syfte att utbilda och utveckla organisationen inom arbetsmiljöfrågor. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer.

Du har akademisk utbildning inom arbetsmiljö eller motsvarande erfarenhet. Du har ett högt säkerhetstänk och ordning och reda faller sig naturligt för dig. Du har en god struktur och trivs att arbeta i en fri roll där du själv är ansvarig för att planera dina arbetsdagar effektivt utifrån verksamhetens behov. Tjänsten kräver B-körkort.

Låter detta som dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss finns möjligheten att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och stora företagets möjligheter. Vi erbjuder del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

ANSÖKAN

Tjänsten är tillsvidare med stationeringsort Kiruna.
Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
För mer information om tjänsten kontakta: Hans Hanses VD, 070-302 55 68


OM OSS
LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och vi befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Vi arbetar även med helhetsprojekt, där vi är delaktiga från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter cirka 325 MSEK.

LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader.