Beredare Brand

Tjänst
Beredare
Ort
LKAB, Malmberget
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag
2022-08-28

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com

Om tjänsten

Som Beredare så kommer du att planera och bedriva övergripande systematiskt brandskyddsarbete (SBA) med ingående tillsyn. skyddsronder, etc. I tjänsten ingår förebyggande och avhjälpande underhåll på brandobjekt i LKAB:s anläggningar i framför allt Malmberget. Du kommer även att ha en aktiv roll i att planera och följa upp verksamheten för LKAB:s släckande styrka. Du kommer att vara ett stöd till LKAB:s övriga verksamhet i frågor gällande området brand. I tjänsten kommer du även att ha möjligheten att verka i LKAB:s släckande styrka som brandbefäl.

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som har erfarenheter av att ha arbetat som beredare, planerare och har ett intresse av teknik och underhåll, har ett stort engagemang och är ansvarstagande samt kan arbeta självständigt. Du har gymnasial utbildning med godkända betyg, meriterande är erfarenheter och utbildningar från brandområdet.

• Körkort B är ett krav
• Meriterande om du har körkort C.

Vi erbjuder

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.

Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

Övrig information

På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna.

Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information om tjänsten: Produktionschef Björn Aspholm Tel: 072 – 328 3467 eller Sektionschef Ronnie Hansson Tel: 070 – 319 6016

För mer information om rekryteringsprocessen: HR-koordinator Diana Skaugvoll 010-144 94 09

Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76 329 thomas.l.larsson@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.