Lageransvarig / Godsmottagare till LKAB Mekaniska

Tjänst
Förrådsman
Ort
LKAB Mekaniska AB, Kiruna
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag
2022-08-19

LAGERANSVARIG / GODSMOTTAGARE TILL LKAB MEKANISKA

Har du erfarenhet av godsmottagning, lagerarbete och traktorkörning? Älskar du att strukturera och skapa system för att utveckla och förenkla arbetsflöden?

Vi stärker upp och utökar med ytterligare en lageransvarig/godsmottagare!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker ytterligare en lageransvarig/godsmottagare som har en viktig roll för att vår verkstad ska fungera optimalt. För rätt person innebär det ett varierande arbete där du tillsammans med din kollega kommer arbeta med daglig hantering av gods med hjälp av hjullastare men även långsiktigt för att utveckla och effektivisera lagerhanteringen. Du kommer bland annat arbeta med mottagningskontroll och inrapportering till vårt IT baserade lagersystem.

I tjänsten ingår även att ansvara för transporter utanför verkstaden med lätt lastbil. Tjänsten är i huvudsak lokaliserad till LKAB Mekaniskas anläggning på Lastvägen i Kiruna.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som godsmottagare söker du ett jobb som erbjuder en kombination av fysiskt och teoretiskt arbete då dagarna till stor del kommer bestå av traktorkörning och arbete i vårt affärssystem. Vi söker dig som tycker om att skapa ordning och reda, är noggrann samt har ett högt kvalitets- och säkerhetstänk. Du har dessutom erfarenhet av att köra hjullastare. Befattningen kräver godkända gymnasiebetyg samt B-körkort.

Tycker du precis som oss, att det är viktigt att ha kul på jobbet och få vara med och bidra? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

VI ERBJUDER DIG

• Ett fritt arbete som erbjuder en kombination av praktiska och teoretiska arbetsuppgifter.
• Ett ledarskap som präglas av tillit och förtroende där du och din kollega ges möjlighet att själva planera och lägga upp ert arbete.
• Du kommer ingå i ett tight team som har kul tillsammans på jobbet.
• Utöver detta erbjuder vi såklart LKAB-koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationeringsort Kiruna.
Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
För mer information om tjänsten kontakta: Oscar Grundström 073-805 36 59


OM OSS

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och vi befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Vi arbetar även medhelhetsprojekt, där vi är delaktiga från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter cirka 325 MSEK.

LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader.