Mekaniker Sovringen

Tjänst
Mekaniker
Ort
LKAB, Svappavaara
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag
2022-09-04

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm och gråberg genom att borra och spränga, för att sedan lasta, krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning där du kan utvecklas i din tjänst, i kombination med stora möjligheter till friluftsliv.

Om tjänsten

Som mekaniker blir du en del av vår helhet och bidrar till att vår högteknologiska gruv- och mineralkoncern flyter på. Du produktutvecklar, konstruerar och levererar allt från service och underhåll till små komponenter och stora stålkonstruktioner. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas.

Din vardag som mekaniker:
• Nära samarbete all produktionspersonal
• Komponentreparationer
• Underhåll av krossar, siktar, magnetseparatorer och transportörer
• Lösa uppkomna problem samt planera och genomföra framtida underhållsinsatser
• Utföra arbetet enligt LKAB:s arbetsrutiner, instruktioner och riktlinjer för ett säkert och effektivt genomförande

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som jobbar organiserat och med ett stort säkerhetstänk. Du är nyfiken, engagerad och drivs av att lära dig mer.

Färdigställd gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav. Gärna med inriktning mot industri/fordonsteknik. Erfarenhet av arbete på LKAB, krossar eller på verkstad är meriterande. Likaså erfarenhet av svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.

Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

Övrig information

På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval kan ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information om tjänsten:
Produktionschef Hampus Saari, 0980-710 43

För mer information om rekryteringsprocessen:
HR-koordinator Tilda Eriksson, 010-144 23 45

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande