Produktionschef underhåll

Tjänst
Produktionschef
Ort
LKAB, Malmberget
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag
2022-08-31

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com

Om tjänsten

Vi söker en erfaren och engagerad Produktionschef till operativtunderhåll i Anrikninsverket. Du blir vår första linjes chef och ansvarar för ett team på 16 personer som arbetar med avhjälpande och förebyggande underhåll av utrustningar i våra produktionsanläggningar. Som produktionschef ansvarar du för ledning, samordning, arbetsmiljö och utveckling av gruppen. En viktig del är att utveckla och driva teamet och verksamheten framåt med fokus på ständiga förbättringar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor, har god samarbetsförmåga och goda ledaregenskaper. Du har ett stort intresse i att driva och utveckla arbetsplatser och grupper. Du bör även ha stor förståelse för arbete med arbetsmiljö och kvalitet samt kunna arbeta med dessa fokusområden på ett systematiskt och utvecklande sätt. Befattningen förutsätter att du har goda ledar- och samarbetsegenskaper och där din förmåga att självständigt utveckla arbetsplatsen med dina medarbetare i fokus.

Vi söker Dig som har gymnasie- eller eftergymnasialutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande. Körkort B.

Vi erbjuder

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.

Övrig information

På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information om tjänsten: Sektionschef Tomas Engström, 0970-76438
Fackliga kontaktpersoner: Ledarna Annica Kaati, tel 0970-76765,
SACO Annika Taavoniku, tel 0970-79532,
Unionen Per-Ola Eriksson, tel 0920-38076

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.