Produktionschef till Styrcentralen

Tjänst
Produktionschef
Ort
LKAB, Malmberget
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag
2022-08-15

Om oss

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com

Vi Erbjuder

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.

Om Tjänsten

Att arbeta i vår unika gruvmiljö, med ett team av 25 engagerade, målfokuserade och duktiga medarbetare gör DU styrcentralen till en stark, professionell och trygg Central där stor fokus utöver produktion ligger på en trivsam och respektfull arbetsmiljö för ALLA!

Som Produktionschef på Styrcentralen arbetar Du inom produktionsavsnittet uppfodring och bevattning av vägbanor. I arbetsuppgifterna ingår personalansvar för 1 beredare, 24 processoperatörer och 4 vattenbilsförare samt driftsansvar avseende, övervakning, styrning och planering av uppfordringsanläggningarna i gruvan.
I befattningen ingår även ansvar för arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi samt systematiskt användande av Movex och andra datorprogram.

Befattningen förutsätter att Du har god samarbetsförmåga och goda ledaregenskaper samt att du har ambition och drivkraft – gärna även erfarenhet av – att arbeta aktiv med effektivisering och nytänkande när det gäller processflöde och kostnader. Du kan arbeta självständigt och under eget ansvar.

En viktig del är alltså att utveckla arbetsplatsen och driva verksamheten framåt.


Arbetstid: Dagtid under jord

Dina Kvalifikationer

Vi söker Dig som har gymnasie- eller eftergymnasialutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande. Erfarenhet som ledare eller annan relevant erfarenhet bl annat inom processeffektivisering, underhåll mm är meriterande.
Körkort B är ett krav.

Övrig Iinformation

På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna.

Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information om tjänsten:
Sektionschef Stefan Bergström, 0970-76029

Fackliga kontaktpersoner: Ledarna Annica Kaati, tel 0970-76765, SACO Annika Taavoniku, tel 0970-79532, Unionen Per-Ola Eriksson, tel 0920-38076

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.