Automationstekniker till dagbrottsgruva

Ort
Svappavaara
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökningsdag
2023-10-31

Vi söker dig med en gymnasial utbildning inom el eller motsvarande som vill jobba som automationstekniker hos oss i Svappavaara dagbrottsgruva.

Om tjänsten

Svappavaaras automationstekniker har hand om all el, instrument och styrsystem i Svappavaaras gruvfält. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med 4 andra automationstekniker där ni gemensamt ansvarar för drift och underhåll av anläggningar i hela Svappavaaras gruvfält. Det innebär att du kommer arbeta i alla våra anläggningar, som exempelvis förädlingsverk, dagbrott, ytterområden, kontor och dammar.

Svappavaara Teknik och Service (El & Automation) består av 37st medarbetare varav 25st automationstekniker. Vi har en stark gemenskap och korta kontaktvägar vilket innebär påverkansmöjligheter och delaktighet i att forma och utveckla arbetssätt och din arbetsdag. Du kommer ha ett starkt stöd av lösningsorienterade kollegor och nära samarbete med övriga yrkesgrupper. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

Skiftform: K3.10

Stationeringsort: Svappavaara

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är van vid att arbeta målinriktat där du får ta ett stort eget ansvar. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk.

Övrig information

Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval kan ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!För mer information om tjänsten:Produktionschef Niclas Lindmark, 0980-717 58

Produktionschef Håkan Svalqvist, 0980-716 69

För mer information om rekryteringsprocessen:HR-koordinator Tilda Eriksson, 010-144 23 45

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.