Elektriker till Luleå Malmhamn

Ort
Luleå
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökningsdag
2023-10-07

Om tjänsten

Område Logistik bedriver verksamhet i Luleå Malmhamn, Bentonitanläggningen och Uddebo Energidepå. Luleå Malmhamn lossar, lagrar och lastar järnmalm från Malmfälten, Bentonitanläggningen arbetar med malning och torkning av bentonit och Uddebo Energidepå lossar, lagerhåller och lastar insatsmedel till Malmfälten.

Du kommer att ingå i en underhållsgrupp med elektriker och mekaniker. Tillsammans med vårt drivna team arbetar du mot LKAB:s övergripande mål. Vi tror på samarbete och kommunikation samt att vi alltid är lösningsfokuserade. Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter, erbjuder vi alla medarbetare erforderlig utbildning. Arbetet som elektriker innebär att man är ansvarstagande, ordningsam och har nära kontakt med andra arbetsgrupper

Din vardag som Elektriker:

Skiftform: Dagtid

Dina kvalifikationer

Övrig information

För mer information om tjänsten:

Produktionschef Bengt Esberg 0920-38062

För mer information om rekryteringsprocessen:

Rekryterare Amanda Liikamaa 070-316 1357 eller amanda.liikamaa@lkab.com

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.