Projektkoordinator till LKAB Samhällsomvandlings Stab i Kiruna

Ort
Kiruna
Anställningsform
Tillsvidare
Sista ansökningsdag
2023-02-24

Slutdatum för platsannonsering/sista ansökningsdatum:

2023-02-24

Om tjänsten

Staben arbetar uppdragsstyrt med viss projektledning, administrativt stöd som kvalitetssäkrar hela enhetens ledningssystem, arbetssätt och rutiner samt bistår enhetschefen i att leda verksamheten.

Som Projektkoordinator med placering i Kiruna arbetar du tillsammans med kollegor lokalt och den befattning vi tillsätter utgör ett riktat stöd för arbetet med projekt inom Samhällsomvandlingen i Kiruna.

Arbetet medför även att stödja projektledningen med att upprätthålla projektets struktur.  Eftersom varje projekt har varierande behov av stöd tas exakta arbetsuppgifter fram i samråd med projektledare inför varje enskilt projekt.

Projektkoordinatorns roll är att aktivt stödja arbetet med tilldelade projekt tillsammans med ansvariga projektledare. Arbetet sker i nära samarbete med uppdragsgivare inom sektionen för projekt inom Samhällsomvandling i Kiruna.

Projektkoordinatorns huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

I rollen som koordinator förväntas du ta ett eget ansvar över planering och genomförande av ditt uppdrag. Du genomför arbetet på ett strukturerat och ansvarsfullt sätt med stöd från dina kollegor och uppdragsgivare. Då tjänsten innebär behandling av känslig information är sekretess viktigt. I rollen som koordinator rapporterar du direkt till Stabschefen vid Samhällsomvandlingen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst teoretiskt gymnasium samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Meriterande är eftergymnasial utbildning samt kunskaper och erfarenheter av arbete med projekt. Tjänsten kräver B-körkort.

Egenskaper vi värdesätter är att du är analytisk, systematisk, kommunikativ, kreativ och har lätt att samarbeta inom olika arbetsgrupper samt att du har en förmåga att driva arbetet framåt. Du är prestigelös, tar ansvar, är flexibel och arbetar självständigt.   

Övrig information

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta avdelningschef Mikael Westerlund, 070-3421360.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Hanna Gustafsson, Hanna.Gustafsson@lkab.com.

Fackliga kontakter:

Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-72508

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

 

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.