LKAB Malmtrafik ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi fraktar från gruvorna i Kiruna och Malmberget till hamnarna i Luleå och Narvik, samt till SSAB i Luleå.

Om tjänsten

Vi söker nu en engagerad underhållsledare till vår lokverkstad som ska arbeta med planering, ledning och fördelning av underhåll av våra lok. Du kommer samordna underhållet mot rådande järnvägstransporter i nära samarbete med övriga grupper inom Malmtrafik. Du arbetar i en mindre ledargruppering där det krävs god kommunikation och dialog mellan dig och övriga interna samt externa parter. I arbetet ingår att säkerställa säkerhet och samordning vid arbeten som utförs. Som underhållsledare rapporterar du till produktionschef lokverkstad och fungerar även som ersättare till denne vid tillfällig frånvaro.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att:

Dina kvalifikationer:

Du som söker har god förmåga att kunna leda andra människor samt fördela arbetsuppgifter och följa upp dessa. Du arbetar självständigt och kan planera din egen tid på ett bra sätt. Du är en flexibel problemlösare med god samarbetsförmåga och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Övrig information:

Skiftform: Dagtid

Om du har frågor angående ovanstående eller vill ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Sektionschef Catarina Albertsson, 070-318 96 64, catarina.albertsson@lkab.com 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2024-02-25.Urval och intervjuer genomförs löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.