LKAB är en internationell koncern som säljer järnmalm, mineral och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin genom att utveckla koldioxidfria processer och produkter, som järnsvamp och kritiska mineral.

Affärsområde Specialprodukter kompletterar järnmalmsverksamheten genom att utveckla och sälja tjänster och produkter för andra tillämpningar än ståltillverkning. Det är ett område som växer, bland annat med flera innovativa utvecklingsprojekt för att utvinna kritiska mineral ur dagens gruvavfall, och verksamheten är en viktig del i vår gröna omställning.

Om tjänsten

Som Kvalitetsutvecklare hos oss arbetar du med att stödja och coacha verksamheten i arbetet med ständiga förbättringar. Vårt arbete är teambaserat där vi hjälper varandra att nå resultat och rollen bygger på ett nära samarbete med Affärsområdets chefer och medarbetare samt stödfunktioner. Vi förutsätter att du trivs i en miljö där du arbetar med varierande arbetsuppgifter och har möjlighet att själv planera och prioritera inom ramarna för ditt ansvarsområde. Du rapporterar till affärsområdets chef för säkerhets- och verksamhetsutvecklingsfrågor.

I rollen som Kvalitetsutvecklare ingår bland annat:

• I samverkan med Affärsområdets verksamheter och ledningsgrupper driva utvecklingen av kvalitetsfrågor i hela värdekedjan

•  Löpande internrevidera och genomföra förbättrande insatser i ledningssystemet

• Verka för att ständiga förbättringar ska vara en naturlig del av det operativa arbetet i verksamheten samt gentemot leverantörer

• Stödja verksamheterna i utveckling och användandet av befintliga systemstöd för området

• Stödja verksamheten i lagstiftning, policyarbete och ledningssystem kopplat till kvalitetsfrågor

• Leda och delta i förbättringsgrupper och aktivt stödja genomförandet

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete, gärna inom produktion. Du har högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt.

Som person är du en analytisk problemlösare som ser hur delarna påverkar helheten. Du kan strukturera, planera och prioritera ditt arbete och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.  Vidare drivs du av att coacha och stödja förändringsarbete, vi ser också att du har lätt för att växla mellan att arbeta med operativa och strategiska frågor.

Då vi verkar inom en internationell verksamhet, behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Övrigt

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast 2023-12-10. Vänta inte med ansökan då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten kontakta Sektionschef Marcus Smedsén, 070-511 86 46. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Johan Vyöni, 070-315 80 71.

Tjänsten innebär resor till våra verksamhetsorter.

Placering i Luleå, Malmberget eller Kiruna.

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.