Välkommen till ett viktigt arbete där du får vara med och skapa en säker och trygg miljö tillsammans med våra kunder.

Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

I den här viktiga och säkerhetsinriktade tjänsten har du och dina kollegor ansvar över att arbeta både förebyggande (systematiskt brandskyddsarbete) och skadeavhjälpande (operativ räddningstjänst). I rollen som servicearbetare kommer ditt fokus främst ligga mot brandskydd i fordon och underhåll av brandskyddstekniska system såsom vattensprinkler, utrymningslarm och brandlarm.

En viktig uppgift i din roll är att vara ett stöd till våra kunder i andra frågor som rör dess systematiska brandskyddsarbete t.ex. genom utbildning, tillsyn och kontroller. I rollen ingår även att vara brandman under arbetstid och vara en del av vår interna räddningstjänst

Det här har du med dig

Vi söker dig som är driven och vill ta ansvar. Det är viktigt att du vill utvecklas och lära dig nytt samt att du trivs att samarbeta. För att arbetet ska fungera så värdesätter vi din förmåga att kunna en ha bra dialog både med kunder såsom kollegor. Självklart ska du bidra till vårt fina och trevliga arbetsklimat på ett positivt sätt.

I din roll som brandman kommer det finnas krav på fysisk kapacitet enligt AFS 2007:7 Rök- och kemdykning.

Det här får du

Om LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern med norra Sverige som bas och hela världen som arbetsplats. Vi leder vägen mot koldioxidfri produktion och vi gör det tillsammans – i en öppen, varm och säker arbetsmiljö med teknologi och utveckling i fokus. Vi välkomnar utmaningar, innovativa idéer och initiativförmåga, alltid med jämställdhet och mångfald i fokus.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: LKAB Kiruna

Omfattning: Heltid, dagtid

Kontakt:För mer information om tjänsten Produktionschef Marcus Lindmark 070 342 26 27För mer information om rekryteringsprocessen Emma Gustafsson emma.gustafsson@lkab.com

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.