Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Nu söker vi en mekaniker till Skipmek. Hos oss arbetar du aktivt och engagerat i ett arbetslag för att säkerställa försörjningen av rågods till våra förädlingsverk. Arbetsplatsen ansvarar för gruvans uppfordringsanläggningar i form av bergspel och tillhörande fördelningsnivåer under jord. I arbetsuppgifterna ingår underhåll och akuta reparationer samt förbättringsarbeten på uppfordringsanläggningarna. Arbetet bedrivs i grupp där lagandan och samarbete spelar stor roll för hur vi levererar vårt resultat.

Det här har du med dig

Du ser dig själv som lösningsorienterad, har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i grupp. Du är öppen för nya lösningar och deltar aktivt i arbetsplatsens utvecklings- och mångfaldsarbete.

Det här får du

Övrig information

Skiftform: K3 (FM, EM, Ledigvecka) eller Dagtid

Tillsvidare

För mer information om tjänsten:Produktionschef Tommy Nyström 076-133 87 39 

För mer information om rekryteringsprocessen:Rekryterare Frida Reineström, frida.reinestrom@lkab.com

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.