Framtidens viktigaste jobb

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din roll

Vi söker en ansvarsfull och engagerad diamantborrare till vår sektion Norra Gruva Gruvplanering underjord i Kiruna.

Som Diamantborrare borrar du efter och strukturerar upp borrkärnor som du bärgat, för att sedan skicka vidare dem till en geolog för analys. Dina borrkärnor blir då underlag för den fortsatta gruvbrytningen. Diamantborrningen står inför några spännande år med produktutveckling och nya borrningsförfaranden.

Produktion är det som rättfärdigar oss men vi får ändå inte göra avkall på kvalité eller säkerhet. Borrningsförhållandena kan variera vilket ställer krav på ett gott tålamod. Vi erbjuder en plats i ett familjärt gäng med lång erfarenhet. Möjlighet att utveckla borrningen och göra resan med oss från där vi är idag, till dit vi ska. Genom att jobba hos oss får du lära dig hur både berget och borrning fungerar.

Som person är du nytänkande och öppensinnad. Du trivs med ensamarbete och arbetar gärna självständigt under eget ansvar.

Det här har du med dig

Övrig information

Skiftform: K3 (Förmiddag, Eftermiddag och Ledigvecka)

Tillsvidare

För mer information om tjänsten vänligen kontakta:

Produktionschef Emil Martinsson 070 317 20 56

För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta:

HR-Koordinator Frida Reineström frida.reinestrom@lkab.com 

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därav inte med din ansökan!

Var medveten att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det här får du

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.