Guide till LKAB:s besöksverksamhet

Location
Kiruna
Contract type
Permanent
Latest application date
2024-08-11

Job Posting End Date / last application date:

2024-08-11

Vill du vara ansiktet utåt för LKAB:s besöksverksamhet? Har du passion för att ge högkvalitativ service och trivs med att arbeta i en dynamisk och varierad miljö? Då kan det här vara rätt roll för dig! 

Framtidens viktigaste jobb 

Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Och på samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Om rollen 

Att jobba som guide på LKAB är ett roligt och stimulerande uppdrag. Tjänsten är mycket varierande och omfattar guidning på svenska eller engelska. Våra besök har fokus på omställningen till koldioxidfria processer och produkter, miljö och samhällsomvandling.

I rollen kommer du bland annat att: 

Denna tjänst är stationerad i Kiruna. 

Det här har du med dig 

Vi söker dig som är beredd att ta ett stort personligt ansvar, har en förmåga att se helheten med besöket och är flexibel i ditt bemötande. För att trivas hos oss gillar du att ge mycket god service, är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har hög social kompetens, är pedagogisk i ditt berättande och är en god ambassadör för företaget då du också är ansiktet utåt för LKAB:s varumärke vid besöken. Du har en genuin passion för att interagera med människor och erbjuda service på en hög nivå med kunden i fokus.Vidare kräver tjänsten att du:

Vi värdesätter ett inkluderande klimat i vår arbetsgrupp och ser därför fram emot att välkomna nya tankar, idéer och perspektiv som du kan bidra med. 

Det här får du

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast den 11 augusti 2024.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Eva Selin eva.selin@lkab.com.

Vi kommer att påbörja ett urval när vi är åter efter semestern (i samband med sista ansökningsdag). Det innebär att svarstiden kommer vara något fördröjd till dess.Fackliga kontakter:

Fackliga kontaktpersoner:

Kiruna/Svappavaara

Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08

Malmberget/Luleå

Unionen Södra – Per Ola Eriksson, 0920-38076

SACO-klubben Södra – Annika Taavoniku, 0970-79532

Ledarna Södra – Annica Kaati 0970-76765

About LKAB

LKAB is an international mining and minerals group with northern Sweden as its base and the whole world as its workplace. We lead the way towards carbon-free production and we do it together – in an open, warm and safe work environment with technology and development in focus. We welcome challenges, innovative ideas and initiative, always with equality and diversity in focus.

Do you work at LKAB today but are interested in a new role?

Then we would like you to submit your application via our internal career page. Log in to your Workday account and go to “Jobs Hub”, where you can search for all available jobs and send your application.

Prior to recruitment, LKAB has considered recruitment channels and marketing. We kindly but firmly decline all contact from media marketers, recruitment sites and the like.