Byggledare till LKAB Mekaniska

Location
Kiruna
Contract type
Permanent
Latest application date
2024-06-09

Job Posting End Date / last application date:

2024-06-09

Är du eller vill du bli byggledare?

Gillar du att arbeta i projektform och söker en roll där din fallenhet för struktur och ledning kommer till sin rätt? Vill du vara med om något stort och bidra till att sätta en ny standard och systematik för att skapa säkra anläggningar för LKAB? Då är detta din unika chans att vara med i händelsernas centrum hos LKAB Mekaniska!

Om oss

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi befinner oss mitt i en stark tillväxtfas där vi går från att vara en leverantör till en samarbetspartner gentemot LKAB. Vi söker just nu en byggledare för projektet ”Säkra Anläggningar SAK” som är ett långsiktigt underhållsprojekt.

Ditt uppdrag

Rollen som arbetsledare är en belönande roll och passar dig som trivs att arbeta i ett högt tempo. Du kommer arbeta i projektform och verka i en central roll där ditt uppdrag är att samordna och planera anläggningsarbeten samt leda arbetet på tilldelade projekt vid kundens anläggningar. Du kommer arbeta för att säkerställa leveranser i tid till rätt kvalité och kostnadseffektivt.

De olika projekten bedrivs till stor del vid vår kund LKAB:s anläggningar. Du kommer inom ramen för olika projekt verka som byggledare vilket innebär att du kommer ansvara för att riktlinjer och regler inom kvalitet och arbetsmiljö efterlevs. I denna roll kommer du få ett brett nätverk med samarbeten som sträcker sig över såväl interna som externa funktioner såsom projektledare och entreprenörer.

Beroende på ditt intresse och dina ambitioner kommer det finnas möjlighet att växa inom rollen och LKAB Mekaniska över tid, viktigast för oss är dina personliga egenskaper. 

Den du är

Vi söker dig som vill vara en del av allt spännande som händer i vår bransch och som vill vara med och driva den förändring som sker just nu. Du gillar att arbeta självständigt och har ett högt kvalitets- och säkerhetstänk.

Du är professionell och tycker det är viktigt att ha goda relationer till kunder såväl som kollegor. Du bidrar med nya idéer och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra, i syfte att lösa kundens problem och säkerställa leveranser.  Du har gymnasial utbildning samt B-körkort. Meriterande med praktisk erfarenhet av utförande av byggnads- anläggnings- och mekaniska arbeten och konstruktion inom industri samt kunskap, ritningsläsning, BAS-P & U.

LKAB Mekaniska erbjuder dig

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med stationeringsort Kiruna. 

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.  

Fackliga kontaktpersoner:

Kiruna/Svappavaara

Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08

Malmberget/Luleå

Unionen Södra – Per Ola Eriksson, 0920-38076

SACO-klubben Södra – Annika Taavoniku, 0970-79532

Ledarna Södra – Annica Kaati 0970-76765

About LKAB

LKAB is an international mining and minerals group with northern Sweden as its base and the whole world as its workplace. We lead the way towards carbon-free production and we do it together – in an open, warm and safe work environment with technology and development in focus. We welcome challenges, innovative ideas and initiative, always with equality and diversity in focus.

Do you work at LKAB today but are interested in a new role?

Then we would like you to submit your application via our internal career page. Log in to your Workday account and go to “Jobs Hub”, where you can search for all available jobs and send your application.

Prior to recruitment, LKAB has considered recruitment channels and marketing. We kindly but firmly decline all contact from media marketers, recruitment sites and the like.